Tennisföreningen

nyabanan
Tennisbana
Hogens Tennisförening är en aktiv förening sedan många decenier tillbaka. Boka enkelt tennistid via bokningssystemet online.
Det digitala schemat gör det smidigt att veta om det är ledigt på banan utan att behöva svänga förbi! Som alltid – glöm inte att boka av tider om du får förhinder.
Onlinebokning: Till tennisbokningen
Nyrenoverad bana
Banan har nyligen lagts om så vi är tacksamma att alla spelar med skor med vita sulor, så att vi håller banan i bästa skicka.
Gästspelare
Välkommen att spela tennis som gäst, i mån av plats. Logga in på onlinebokningen med inloggningsuppgifterna nedan.
Spel kostar 150 kr/timma, vilket swishas till nr 0703-14 83 07. Det går också bra att betala direkt till föreningens bankkonto, tex för norska gästspelare. Mail gabriella.stigen@gmail.com för mer info.
Nyckel erhålls efter betalning och finns i nyckelskåp vid banan.
Logga in med något av våra gästkonton:
Användarnamn: gastspelare1@gmail.com     >      Lösenord: tennis_1
Användarnamn: gastspelare2@gmail.com     >     Lösenord: tennis_2
Användarnamn: gastspelare3@gmail.com     >     Lösenord: tennis_3
Tennisturnering
Varje år arrangeras en turnering sista veckan i juli och anmälan sker direkt vid banan veckan innan.
Föreningen och medlemskap
Föreningen består av 36 stycken delägare som är boende på Romleborg på Resö. Medlemskapet är personligt men med grundkravet att vara boende i området, för att skapa en naturlig gemenskap, ansvarstagande samt roligt spel på nära håll. För närvarande finns ingen plan på att utöka antalet medlemmar, utan eventuella nya medlemmar behöver i så fall köpa en andel av en befintlig medlem som vill träda ur föreningen.
Föreningens ekonomi är god och idag betalar varje medlem in en avgift på 400 kr per år. Föreningens bankgironummer i Handelsbanken för inbetalning av avgifter är BG 562-0265.
Community
Den senaste informationen om vad som händer på banan kan du läsa om på vår facebooksida; Romleborgs Tennisförening. Där går det även att ha kontakt med andra medlemmar eller hitta spelpartners.
Kontakt
Om du har frågor om banan eller bokningar tala med någon i styrelsen; Gösta Fredriksson, Marie Bjernstam Slorach, Victor Östling, Bo Karlsson eller Gabriella Stigen eller maila gabriella.stigen@gmail.com.

Comments are closed.