Tennisföreningen

nyabanan
Bokning
Att boka tennistid gör du enkelt genom vårt bokningssystem. Via länken nedan får du alla instruktioner för att genomföra bokningen. Det digitala schemat gör det smidigt för alla att veta om det är ledigt på banan utan att behöva svänga förbi! Som alltid – glöm inte att boka av tider om du får förhinder.
Bokningsystemet når du här: Till tennisbokningen
Renovering av banan
Underlaget på banan lades om under sommaren 2021. Vänligen var extra noga med att ha skor med vita sulor så att vi håller vår nya fina bana i bästa skicka.
Gästspelare
Välkommen att spela på vår bana som gäst, i mån av plats. Logga in på webbokningen med gästinloggning och boka tid. Spela mot en avgift om 150 kr/timma, vilket swishas till nr 0703-14 83 07. Nyckel erhålls efter betalning och finns i nyckelskåp vid banan. Logga in med något av följande gästkonton:
Användarnamn: gastspelare1@gmail.com    Lösenord: tennis_1
Användarnamn: gastspelare2@gmail.com    Lösenord: tennis_2
Användarnamn: gastspelare3@gmail.com.   Lösenord: tennis_3
Tennisturnering
Tennisturneringen arrangeras sista veckan i juli varje år. Grattis till Marie och Robert Slorach som vann årets turnering.
Föreningen och medlemskap
Föreningen består av 36 stycken delägare som är boende på Romleborg på Resö. Medlemskapet är personligt men med grundkravet att vara boende i området, för att skapa en naturlig gemenskap, ansvarstagande samt roligt spel på nära håll. För närvarande finns ingen plan på att utöka antalet medlemmar, utan eventuella nya medlemmar behöver i så fall köpa en andel av en befintlig medlem som vill träda ur föreningen.
Föreningens ekonomi är god och idag betalar varje medlem in en avgift på 400 kr per år.. Föreningens bankgironummer för inbetalning av avgifter är 562-0265.
Om du har frågor om tennisbanan eller tennisbokningar tala med någon i styrelsen; Gösta Fredriksson, Michael Tranell, Victor Östling, Marie Bjernstam Slorach eller Gabriella Stigen eller maila gabriella.stigen@gmail.com.

Comments are closed.